Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης .
SUNWISE BOOST WHITE Προβολη μεγαλύτερων

SUNWISE BOOST WHITE

Νέο Προϊόν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΦΙΜΕ ΦΑΚΟΥΣ.

Περισσότερα

42,00 € με ΦΠΑ

60,00 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist

Προσοχή: Τελευταία τεμάχια!

Μετά την παραλαβή αιτημάτων και αιτημάτων για προσιτά αθλητικά γυαλιά από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Sunwise® ιδρύθηκε για να καλύψει το κενό στην αθλητική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Sunwise® γεννήθηκε το 1996 στην πανεπιστημιακή πόλη της Οξφόρδης, Ηνωμένο Βασίλειο από τη μητρική εταιρία Trans-Global Sports Ltd, γνωστή για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του αθλητικού κλάδου από το 1988.

Μετά από τη συντριπτική επιτυχία της πρώτης συλλογής, η ομάδα ήταν σε θέση να εκπληρώσει τα όνειρά τους για να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν οικονομικά προσιτά αθλητικά γυαλιά οράσεως τα οποία παρουσίασαν το καλύτερο σε βρετανικό σχεδιασμό και ποιότητα.

Τα τελευταία 20 χρόνια η Sunwise® κυκλοφόρησε πολλές πρωτοποριακές συλλογές και μοντέλα σχεδιασμένα ώστε να μπορείτε να φαίνεστε καλά και να αισθάνεστε καλά, ανεξάρτητα από το άθλημα ή το πάθος σας.

Με την ακρόαση και τη στενή συνεργασία με την κοινότητα Sunwise®, η μάρκα έχει σχεδιάσει ελαφρά και άνετα μοντέλα με αβίαστο στυλ για να προσελκύσει όλα τα σπορ και τον τρόπο ζωής.

PayPal