Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης .
 NEW SEPT Total 500ml Προβολη μεγαλύτερων

NEW SEPT Total 500ml

Νέο Προϊόν

Το Newsept Total® χρησιμοποιείται για έκπλυση, καθαρισμό, απολύμανση, λίπανση και αποθήκευση των φακών. Επίσης αφαιρεί τις πρωτεΐνες που επικάθονται στους φακούς.

Περισσότερα

6,80 € με ΦΠΑ

8,00 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη wishlist


Διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλους τους φακούς επαφής με εκχύλισμα χαμομηλιού. Η ολοκληρωμένη πρόταση στον καθαρισμό και την έκπλυση όλων των φακών επαφής


ΔΡΑΣΕΙΣ:

  • Το Newsept Total® χρησιμοποιείται για έκπλυση, καθαρισμό, απολύμανση, λίπανση και αποθήκευση των φακών. Επίσης αφαιρεί τις πρωτεΐνες που επικάθονται στους φακούς.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:

  • Το Newsept Total® ενδείκνυται για απολύμανση (χωρίς να απαιτείται χρήση θερμότητας), καθαρισμό, αφαίρεση πρωτεϊνών, λίπανση, έκπλυση και αποθήκευση όλων των μαλακών φακών επαφής, όπως σας συνιστά ο οπτικός σας. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

ΣΥΝΘΕΣΗ: 

  • Το Χαμομήλι, ή Χαμοπούλα, (Matricaria Chamomilla) πήρε το όνομά του από το άρωμά του (μήλο του εδάφους) και ο πρώτος που αναφέρει τις ευεργετικές του ιδιότητες είναι οΙπποκράτης (460 – 370 π.Χ.). Είναι μονοετής πόα της οικογένειας των Συνθέτων ή Κομποζίτων (δικοτυλήδονα), η επιστημονική ονομασία του είναι Chamomilla.

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

PayPal